Taart decoreren met techniek (Suikervrij, glutenvrij , lactose vrij)

Ben je die droge taaie saaie glutenvrije taarten ook zo zat?
Lijkt het een onmogelijke taak een verantwoorde mooie en lekkere taart te kopen voor feestjes?

Ga dan zelf aan de lag, ik leer je graag de fijne kneepjes tijdens een leerzame en creatieve cursus!

de les

Leer de basis

De taarten zijn van tevoren gebakken: Voor het leren bakken van diverse taarten is een andere cursus voor..

Daarnaast ga je zelf aan de slag met:

  • Chocolade ganache drip maken maar ook chocolade ganache voor de vulling
  • Swiss merengue boter crème maken voor de vulling, en hoe je een taart vult met de swiss merengue crème
  • Luchtige boter crème maken om te crumble coaten ( het strak afsmeren van een taart)
  • Een suikervrij siroopje maken om het fruit mee te bewerken als decoratie op de taart.
  • Uitleg over diverse spuitmondjes en de techniek om roosjes van crème op te spuiten als decoratie op de taart.


Ook leer ik je boter crème roosjes opspuiten  ter decoratie van de taart.
Omdat dit een professionele cursus betreft leg ik ook uit hoe je de juiste apparatuur en benodigdheden kunt gebruiken, zodat je thuis moeiteloos aan de slag kunt gaan!

Door in jezelf te investeren met deze cursus, kun je voortaan zelf een lekkere, mooie feestelijke healthy taart maken voor feestjes.

En uiteraard neem je je eigen taart mee naar huis!
(met een waarde van €45)

Belangrijk te weten..

Is dat je professionele patisserie technieken aangeleerd krijgt.
Ook krijg je tips en adviezen om volop te variëren met smaken en ontwerpen als je thuis zelfstandig aan de slag gaat.

Een completere cursus kun je dus niet treffen!